Nærmiljøanlegg på Missingmyr i 2013

– Dette viser at vi tar hele bygda vår på alvor, uttalte Venstres gruppeleder Christian Holstad Lilleng etter at det ble vedtatt i kommunestyret at man skal prosjektere for nærmiljøanlegg på Missingmyr/Eplehagen. — Dette er et tydelig tegn på at vi har et tankesett i kommunestyret som tar vare på hele Råde, ikke bare de tradisjonelle sentraene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Christian Holstad Lilleng

Christian Holstad Lilleng

For det var full enighet i kommunestyret at nå må Missingmyrområdet blir tilgodesett med midler til å bygge opp et nærmiljøanlegg. — Hele kommunestyret bifalt varaordfører Frederikke Stensrøds (FrP) forslag om å sette av penger til prosjektering av et nærmiljøanlegg i 2012 og penger til selve anlegget i økonomiplanen for 2013. Det bor nå så mange mennesker på Missingmyr og Eplehagen at dette er helt klart på tide.

Lilleng berømmer kommunestyret for å vise at det tar vare på hele bygda. — Tidligere i møtet var det jo ikke spørsmål om vi skulle bytte ut kunstgresset i Saltnes, bare når, og det er minimale forskjeller i det store bildet. Nå blir det altså også noe til Missingmyr/Eplehagen. Dette er udelt positivt, avslutter Venstrelederen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**