Risør Venstre ønsker alle en Riktig God Jul og Et Godt Nytt År

Risør Venstre takker alle våre velgere, medlemmer, sympatisører, politikere, støttespillere og samarbeidspartnere for et godt konstruktivt og godt samarbeid i 2011. Uten dere hadde vi ikke maktet å få frem vår gode Venstrepolitikk lokalt, regionalt og sentralt. Hjertelig takk til hver enkelt av der.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Risør Venstre

Foto: Risør Venstre/Runar Nes

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år og at vi sammen kan jobbe aktivt for at Risør skal bli et enda bedre sted å bo, arbeide og vokse opp i fremover.

Hjertelig takk for innsatsen fra hver enkelt av dere. I valgkampen sa vi at Risør trenger Venstre og at Risør Venstre trenger deg/dere. Det gjelder fortsatt og vi håper at du også er med oss i vårt viktige arbeid for til Risørs beste også i årene som kommer.

God JUL!

Hilsen

Risør Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**