Venstreleder Skei Grande får terningkast fem

Politisk redaktør Stein Kåre Kristiansen i TV 2 og Dagsavisens sjefredaktør Arne Strand mener det er svært variabelt nivå på innsatsen til de fire politikerne som står i front for hvert sitt opposisjonsparti. Men Venstres Trine Skei Grande og Erna Solberg får begge fem på terningen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Trine Skei Grande

Foto: Caroline Roka

– Trine Skei Grande får terningkast fem, mye fordi hun har gjort alle spådommer om at hun ikke ville klare å bære partiet videre etter at høvdingen Lars Sponheim gikk av, til skamme. 2011 ble året der Lars Sponheim ble glemt, og det er ingen som savner ham. Det er det heller ingen grunn til, synes Kristiansen.

Les mer på politisk.tv2.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**