Bli med på Risør Venstres årsmøte

Risør Venstre inviterer til årsmøte på Risør Hotel fredag 27. januar 2012 kl 1900. Foruten vanlige årsmøtesaker i h.h.t vedtekter og saker som ønskes behandlet av årsmøtet må sendes leder innen 10. januar. Etter årsmøte blir det sosialt samvær med bevertning.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Bli medlem i Risør Venstre du også!

Bli medlem i Risør Venstre du også!
Foto: Runar Nes

2011 har vært et aktivt år for Risør Venstre, som etter en meget godt gjennomført valgkampanje økte stemmetallet og Venstre befestet stillingen som det 3. største politiske partiet i Risør noe vi er godt fornøyd med sier leder Jan Einar Henriksen.

Med nær 500 Venstre velgere bør det også være et stort potensiale for å øke medlemsmassen i Risør Venstre og det blir et hovedmål fremover. Selv om Risør Venstre i lang tid har kjørt åpne politiske møter synes jeg det er viktig at Venstre rekrutterer nye medlemmer for å sikre enda bedre dialog i forkant av viktige politiske beslutninger sier Jan Einar Henriksen.

Bli medlem i Risør Venstre du også – meld deg inn her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**