Bli med på laget – meld deg inn nå!

Med nær 500 stemmer ved de to siste kommunevalgene er det helt åpenbart flere potensielle Venstremedlemmer i Risør. Nå håper vi at flere av våre velgere tar spranget og også melder seg som medlemmer i Risør Venstre og bidra til at vi kan bygge organisasjon for å få til enda bedre Venstrepolitikk fremover. BLI MEDLEM DU OGSÅ!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Bli med på laget du gså - meld deg inn nå!

Bli med på laget du gså – meld deg inn nå!
Foto: Risør Venstre/Runar Nes

Hver for oss an vi ikke utrette stort, men sammen kan vi utrette mye. Ved å bli medlem i Risør Venstre blir du en del av vårt politiske team som jobber for å gjøre Risør til et enda bedre sted å bo og vokse opp i.

Sammen blir arbeidsoppgaven enklere for hver enkelt og sammen kan vi oppnå mer til beste for de om trenger det mest.

Risør trenger Venstre, og Venstre trenger deg – BLI MEDLEM HER!

5. januar har vi allerede ønsket to nye kvinnelige medlemmer velkommen som medlemmer i Risør Venstre. Det er en svært hyggelig start på 2012 og vi håper mange flere følger i deres spor og melder seg inn som medlemmer

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**