– Venstres medlemmer utgjør det liberale grunnfjellet i Norge

Ved årets slutt hadde Venstre 9508 betalende medlemmer. I 2011 fikk partiet i underkant av 1000 nye medlemmer. Venstre opplever dermed en medlemsvekst for 9. året på rad og håper på å passere 10.000 medlemmer i løpet av 2012.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Ola Elvestuen

Ola Elvestuen

– Medlemmene i Venstre utgjør det liberale grunnfjellet i Norge, og de er avgjørende for partiets utvikling av mer liberal politikk og for å mobilisere flere velgere, sier nestleder i Venstre og byråd for miljø og samferdsel i Oslo Ola Elvestuen

– Jeg tror veksten skyldes at Venstre bevisst har prioritert å aktivisere og rekruttere medlemmer de siste årene og at stadig flere vil ha et rendyrket liberalt parti i Norge som setter folk først og som som setter klima og miljø, kunnskap og verdiskaping og moderne velferdsløsninger på den politiske dagsordenen, sier Elvestuen til NTB.

– Både de stadig flere medlemmene i Venstre og valgresultatet i fjor på 6.3 % som var det beste valget for Venstre siden 1971 gir både organisatorisk og politisk styrke til å fortsette byggingen av Norges eneste liberale parti, sier Elvestuen sog legger til at partiet trenger flere medlemmer i løpet av 2012 dersom Venstre skal fortsette å vokse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**