Innkalling til årsmøte

I henhold til vedtektene for Lillesand Venstre kalles det inn til årsmøte i lokallaget torsdag 26. januar 2012, kl 19:00 i Husflidens lokaler på Gamle Møglestu.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Gamle Møglestu gård

Gamle Møglestu gård

Som vanlig er dette et spleiselag, så vi håper at flest mulig har anledning til å ta med noe mat. Venstre stiller med brød og drikke.

Saksliste og sakspapirer publiseres fortløpende på Lillesand Venstres nettsider. Sidene vil bli oppdatert fortløpende. Det vil også bli informert nærmere om endringsforslag til politiske uttalelser eller forslag til nye. En av de politiske uttalelsene som er til behandling vil si noe om hvilket forhold Venstre skal ha til Fremskrittspartiet i regjeringsspørsmålet. Vi ønsker å få dette debattert på årsmøtet. Det vil også bli et kulturelt innslag fra kulturskolen.

Alle kommentarer, forslag og spørsmål kan rettes til [email protected]

MERK: For å ha stemmerett på årsmøtet må du ha betalt kontingent for 2011. Hvis du ikke har mottatt krav om kontingent for 2011, kontakt Venstre hovedorganisasjon på telefon 22 40 43 50 eller e-post [email protected]. Det er ikke for sent å betale dette nå.

Petter på Springvannsheia

Petter på Springvannsheia

Lurer du på noe, så kan du ringe eller tekste undertegnede på 92211995! Alle medlemmer og sympatisører er hjertelig velkomne.

Petter Natanael Toldnæs
Leder, Lillesand Venstre

En samling av oppdaterte årsmøtepapirer kan lastes ned ved å trykke her.
(papirer sist oppdatert 12.01.2012, kl 17:03)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**