Årsmøtet: Ny leder i Kristiansand Venstre

Årsmøtet i Kristiansand Venstre valgte mandag ny leder og nytt styre. Jan Kenneth Stavenes skal lede lokallaget det kommende året, og får blant annet med seg Rune Solnørdal og Solveig Toreid Knudsen. – Dette er et spennende styre, med den nødvendige blandingen av nye krefter og erfarne politikere. Vi har store ambisjoner for lokallaget de neste årene, sier den nyvalgte lederen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Jan Kenneth Stavenes

Jan Kenneth Stavenes er 35 år gammel, kommer opprinnelig fra Østre Toten, men har vært bosatt i Kristiansand siden 2005. Han bor på Tinnheia med samboer og ett – snart to -barn. I sitt sivile liv er han sykepleier og jobber i enhet for bolig og tjenestetildeling i Kristiansand kommune. Han har vært medlem av både Venstre og Unge Venstre siden 1993, og har erfaring fra alle nivåer i partiet. Stavenes er tidligere sentralstyremedlem og internasjonal leder i Norges Unge Venstre, har de siste to årene vært styremedlem i Agder Venstre og er medlem av Venstres velferdspolitiske utvalg frem til landsmøtet i 2012. Han har også tidligere vært folkevalgt i Østre Toten.

– Jeg håper at både min organisatoriske og politiske erfaring vil være nyttig i lederjobben. Kristiansand Venstre er i vekst, og etter et godt valgresultat i 2011, er det viktig å også styrke organisasjonen frem mot stortingsvalget i 2013, sier Stavenes.

Den nyvalgte lederen har et bredt interessefelt, men er spesielt opptatt av velferdspolitikk, den liberale ideologien og internasjonal politikk.

– Mitt mål er at Kristiansand Venstre skal komme opp på nivå med Venstre-oppslutningen i de andre storbyene til valget i 2013. I tillegg skal Venstres landsmøte i 2013 være i Kristiansand. Også her har styret en viktig arbeidsoppgave, uttaler den nyvalgte lederen.

—-
Styret i Kristiansand Venstre etter årsmøtet:

Leder: Jan Kenneth Stavenes
Nestleder: Jan Edvard Næss Jerstad

Styremedlemmer:
Rune Solnørdal
Solveig Toreid Knudsen
Emma Lind
Hans Petter Mjølund

Varamedlemmer:
1. Øystein Grøntoft
2. Kathrine Næss Hald
3. Are Totland
4. Elin W. Johannessen
5. Sverre J. Aune

I tillegg velger Unge Venstre, Venstrekvinnelaget og Liberale Studenter en representant til styret, så frem de har et fungerende lokallag i Kristiansand.

Gruppeleder i bystyregruppa tiltrer styret uten stemmerett.
—-
(Vi kommer snart tilbake med flere bilder og mer informasjon om det nye styret, samt vedtak og uttalelser fra årsmøtet.)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**