Råde Unge Venstre stiftet og styret konstituert

Unge Venstre har hatt en enorm medlemsøkning de siste årene, og også i Råde har ungdommer strømmet til ungdomspartiet. Tidligere har UV-medlemmene fra Råde vært med i enten Nedre Glomma UV eller Moss og omegn UV, men onsdag var det klart for stiftelse og konstituering av eget UV-lokallag i Råde.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

 Råde Unge Venstres første styre.

Råde Unge Venstres første styre.

Alexander Ski Aasberg ble valgt som første leder av Råde Unge Venstre og han fikk med seg Marte Viola Olsen (sekretær), Mathilde Melkerud, Trine Thorvaldsen Ringdal og Maria Hansen i styret.

Ski Aasberg er dermed også automatisk styremedlem i Råde Venstre i kraft av å være UV-lokallagsleder. I tillegg kommer han også til å benytte seg av retten til å være delegat under Østfold Venstres fylkesårsmøte i Fredrikstad om 14 dager. I Venstres vedtekter står nemlig at UV-lokallagslederen har plass i styret i “moderpartiet” og at hvert av Østfolds UV-lokallag har sin delegat med alle rettigheter på moderpartiets fylkesårsmøter.

Lokallagsleder Christian Holstad Lilleng hadde med seg lykkeønskninger til det nystiftede UV-laget både fra eget lokallag, fra Østfold Unge Venstre-leder Martine HL Løkke og videohilsen fra Norges Unge Venstre-leder Sveinung Rotevatn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**