Asker og Bærum Venstre inviterer til medlemsmøte om helsepolitikk

Medlemsmøtet arrangeres mandag 6 februar kl. 19.00 på Asker Rådhus. Kommunestyremedlem Hilde Arneberg fra Bærum Venstre innleder til debatt om Venstres velferdsutvalg forslag til 24-punkts program om «En bedre helsepolitikk for den enkelte». Årsmøtet til Akershus Venstre blir avholdt den 18 februar. Her blir dette hovedtema. Forslaget skal endelig behandles på Venstres landsmøte i april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Asker og Bærum Venstre inviterer til medlemsmøte om helsepolitikk.

Venstres velferdsutvalg har lagt fram et 24-punkts program som skal behandles på landsmøtet våren 2012. Programmet er kalt «En bedre helsepolitikk for den enkelte». Årsmøtet til Akershus Venstre blir avholdt den 18 februar. Her blir dette hovedtema.

Innleder: Hilde Arneberg, Bærum Venstre.
Sted: Asker Rådhus
Tid: Mandag 6 februar kl. 19:00

Hilde Arneberg er kommunestyremedlem, fast medlem i Sektorutvalg for Bistand og Omsorg og i Funksjonshemmedes Råd i Bærum Kommune. Hilde jobber som sykepleier på Rikshospitalet og har deltatt i arbeidsgruppe om Helse, omsorg og velferd i Akershus venstre. Arbeidsgruppen har særlig jobbet med forslagene fra Venstres velferdsutvalg om ny helsepolitikk i Venstre.

Vi vil oppfordre deltakerne til å lese igjennom programmet fra Venstre på:
https://www.venstre.no/

Folkevalgte og delegater til årsmøtet i Akershus Venstre oppfordres særlig til å møte denne dagen!

Alle medlemmer er hjertelig velkommen!

Vennlig hilsen

Jørgen Blom
Leder i Asker Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**