Risørs varemerke? Frivillighet

Odd Sverre Aasbø om EKSPORt: Risør er en stor eksportkommune — talentfulle ungdommer må ut for å få utdannelse og arbeid. Hvorfor blir de så talentfulle? Jeg tror det er fordi Risør har skapt en unik frivillighetskultur. Gjennom musikk, teater og idrett, utvikles kreativitet og skaperglede, utholdenhet og samarbeidsevner. Det legges merke til.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Bli medlem i Risør Venstre du også!

Bli medlem i Risør Venstre du også!
Foto: Runar Nes

Odd Sverre om IMPORT: Jeg er hjertens enig med alle som ønsker at flere skal bo og arbeide i Risør. når vi skal markedsføre oss som importkommune må vi utnytte vår sterke varemerke: frivilligheten og det yrende kultur- og idrettslivet. Vi må vise verden at bak søvndyssende, solvarme svaberg, finnes et hjertevarmt og spill levende vinterparadis.

Les her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**