Turisme er en lagkonkurranse

Kittel Gjernes om KONKURRANSE: Jeg jobber i en krevende servicebransje. Noen ganger lykkes jeg, andre ganger har jeg feilet. Én ting har jeg lært: Skal jeg lykkes, må også konkurrentene mine lykkes! Risør Hotel, for eksempel, er derfor ikke en «konkurrent». Vi lever i et skjebne- fellesskap, hvor mine sjanser for å lykkes øker hvis Dag og Mona gjør det bra.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Bli medlem i Risør Venstre du også!

Bli medlem i Risør Venstre du også!
Foto: Runar Nes

Turisme er en lang verdikjede, og berører hele lokalsamfunnet. Turisme er lagspill: Risør mot røkla!

Kittel om å VÆRE KELNER: Av Agderposten er jeg blitt kalt utelivsbaron. Jeg kan forsikre at alt adelskap i Norge er avskaffet. Kall meg heller kelner. Det vil jeg også være i politikken. Din kelner og talsmann. Fortell meg derfor hva du ønsker skal stå på den politiske menyen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**