Risør får terningkast 5 i neste utgave av magasinet Dag og Tid

Med et stort bilde av Risør under tittelen “Vil røva kulturskatt” fulgt opp med ” Risøringane kranglar om eit byggjeprosjekt på ein skarve holme. Ikke så viktig?” vies førstesiden i magasinet Dag og Tid debatten omkring Holmenutbyggingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Forside av magasinet Dag og Tid 3-9/2-2012

Forside av magasinet Dag og Tid 3-9/2-2012

Inne i magasinet vies tre helsider Risør og Holmenutbyggingen med kommentarer fra bl.a Okkenhaug og Ellingsgård. All reklame er god reklame sies det, men er det med på å bedre Risørs omdømme?

Samlet fikk Risør terningkast 5 (på lik linje med Bergen og Stavanger mens Røros fikk 6 og vår nabo Kragerø havnet på 4) basert på følgende tema: Kollektivtilbud (terningkast 3), sykkelsti (terningkast 2), møtesteder (terningkast 6), mattradisjoner (terningkast 5) mens Risørs arkitektur fikk terningkast 5 i en tildels ensidig reportasje.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**