En herlig bekreftelse på et godt politisk vedtak

Med rundt 60 deltaklere ble lørdagens akekonkurranse v/Barbulibassenget i Urheia en formidabel suksess. Det var bare smil og glede å se blant de mange tilskuerne og de unge deltakerne (og noen voksne) som kaste seg utfor bakken. Venstre retter en stor takk til Tom Klausen og Round Table for et bra gjennomført arrangement, som vi håper blir et fast årlig innslag fremover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Folk koste seg under akekonkurransen v/Barbulivannverket lørdag

Folk koste seg under akekonkurransen v/Barbulivannverket lørdag
Foto: Jan Einar Henriksen

Samtidig er arrangementet en herlig bekreftelse på at Venstre og våre samarbeidende borgerlige partier i forrige bystyreperiode har gjort noen gode politiske vedtak for å sikre et bra aktivitetstilbud med toalett, badebrygge, lysløype, akebakke osv i Urheia.

 Tilskuerne hadde god oversikt og stod tett langs hele demningen

Tilskuerne hadde god oversikt og stod tett langs hele demningen
Foto: Jan Einar Henriksen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**