Gjenvalgt som leder i Søndeled og Risør Historielag

Jan Einar Henriksen ble sist fredag gjenvalgt som leder i Søndeled og Risør Historielag og blir ikke arbeidsledig etter at han gikk av som leder av Risør Venstre forleden. Lokalhistorie er et felleseie og i så måte bør alle med respekt for seg selv og sitt opphav i Søndeled og Risør være medlem i historielaget, sier Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Jan Einar Henriksen ble fredag gjenvalgt som leder i Søndeled og Risør Historielag for 11 gang

Jan Einar Henriksen ble fredag gjenvalgt som leder i Søndeled og Risør Historielag for 11 gang

Søndeled og Risør Historielag har 565 medlemmer og står bak ikke mindre enn 57 bokutgivelser og 5 DVD utgivelser. At foreningen er aktiv gjenspeiles også når de samler rett over 120 deltakere på et ordinært årsmøte. Søndeled og Risør Historielag er også egen hjemmeside og treffes også på Facebook.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**