Mandagsmøte 27. februar

Kommende uke er det vinterferie i Kristiansand. Det betyr at vi ikke har politiske møter å forberede, og kan fylle mandagskvelden med andre spennende temaer. Vi inviterer derfor til en debatt om Venstre frem mot valget i 2013. Vi håper mange kommer og bidrar til å løfte blikket og se fremover!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Forrige uke ble det første felles strategimøtet mellom det nye styret og den nye bystyregruppa avholdt. Fylkesleder Heidi Foyn Thomassen fungerte som fasilitator og ledet oss gjennom en spennende prosess med fokus på både politikk og organisasjonsutvikling. Nå inviterer vi medlemmene til å fortsette diskusjonen sammen med oss.

Tema for møtet er veien frem mot Stortingsvalget i 2013! Og som vanlig møtes vi på Venstres kontor i Kongensgate 34, kl. 18.30.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**