Kronikk: Hva vil vi med skolen i Kristiansand?

Venstres bystyremedlem og nestleder i oppvekststyret i Kristiansand, Eva Kvelland, hadde nylig en kronikk om skolepolitikk i Fædrelandsvennen. – Jeg savner en større bevissthet rundt det ansvaret vi som lokalpolitikere har. Ikke bare for de fysiske strukturene — men også for innholdet i skolen, skriver Kvelland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


– De siste månedene har mediebildet i Kristiansand vist oss at skolepolitikk ikke bare handler om nedleggelser, sammenslåinger og nye skoler. Det handler først og fremst om barn. Om elever som legger grunnlaget for resten av sitt liv — i de skolene vi har ansvar for. Viktigere kan politikken neppe bli.

Resten av kronikken kan du lese og diskutere på nettsidene til Fædrelandsvennen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**