Råde Torg endelig klar for oppstart

Råde Torg er endelig klar for oppstart etter lange runder både i kommunen og i Fylkeskommunen. Det har vært komplikasjoner både i forhold til selve bygget og områdene rundt, men nå har endelig alle myndigheter, inklusive fylkeskommunen, blitt fornøyd.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Bygging

Foto: Microsoft

Det er først og fremst fylkeskommunen som har satt seg på bakbeina. – En merkelig regel om at man ikke kan ha mer enn så og så mye forretningslokaler innenfor et begrenset område slår særdeles dårlig ut for Råde i og med at vi ligger midt mellom byene. Vårt område “tilhører” blant annet Varnaveien i Rygge/Moss noe som gjør at det til sammen blir mange kvadratmeter med forretninger selv om det er få av dem i selve Karlshus, forklarer Venstre-leder Christian Holstad Lilleng. – Nå har heldigvis Fylkestinget sett at dette blir for dumt og gitt tillatelse til å bygge Råde Torg, så nå blir dette prosjektet endelig igangsatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**