“velkomstpakker” og offensiv markedsføring overfor potensielle innflyttere

Risør Venstre gikk høsten 2011 til valg med ulike delmål, bl.a. et klart mål om å etablere “velkomstpakker” og offensiv markedsføring overfor potensielle innflyttere. Vi er derfor glade for at nærings og kulturkomiteen har tatt fatt i vårt delmål.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Maria Aspesæter (v) er nestleder i nærings og kulturkomiteen

Maria Aspesæter (v) er nestleder i nærings og kulturkomiteen
Foto: Runar Nes

Risør Venstre håper arbeidet med å få på plass utkast til "velkomstpakker" og offensiv markedsføring overfor potensielle innflyttere så snart som mulig slik at vi allerede i sommer og utover høsten kan iverksette dette viktige arbeidet for å få til økt bosetting og økt næringsutvikling i Risør.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**