Stortingskandidater 2013!

Nå har du en unik mulighet til å være med og fremme en mulig stortingskandidat fra Hordaland!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Stortinget, stortingssalen

Foto: © Stortingsarkivet/ foto: Teigens fotoatelier as

Det nærmer seg Stortingsvalg og i valget som kommer har Venstre satt som mål å få inn flest mulige representanter på Stortinget. Om oppslutningen er stor nok, vil Venstre kunne få inn sine egne stortingsrepresentanter fra Hordaland, men før den tid må Hordaland Venstre ta stilling til hvem de ønsker å innstille til nominasjonslisten.

Alle lokallagene i Hordaland har fått i oppgave fra Hordaland Venstre å sende inn en liste med 10 potensielle kandidater som lokallaget ønsker å se på Stortinget i året som kommer. Kandidatene som foreslås kan komme fra hele Hordaland Fylke, og ikke bare fra lokallagets hjemkommune. Det er ønskelig med et bredt mangfold innen de foreslåtte kandidatene når det kommer til alder, kjønn, kulturell bakgrunn, erfaring, osv.

Askøy Venstre er ikke noe unntak fra den øvrige forespørselen, og i disse dager holder Askøy Venstre på å sette sammen en liste med 10 potensielle kandidatene som lokallaget ønsker å se på Stortinget etter valget. Den nåværende fristen for å levere inn forslag til kandidater er satt til 17.April.
I denne anledningen har du nå, som innbygger i Askøy kommune, en unik mulighet til å være med å påvirke denne prosessen, gjennom å komme med dine egen personlige ønsker. Askøy Venstre ønsker å høre hvilke kandidater nettopp DU mener er best egnet til Stortinget, og vi inviterer alle sammen til å komme med innspill til lokallagsleder, Daniel Gunnarsen på e-mail: [email protected]
Det er viktig at det gis en kort begrunnelse om hvorfor nettopp din kandidat egner seg til å representere Venstre fra Hordaland på Stortinget.

Alle forslag er hjertelig velkommen!

Venstre logo

Foto: ingen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**