Fokus på trafikksikkerhet

Torsdag er det nytt møte i Utvalg for teknikk, og leder Kjell Andre Holstad Aasheim ser frem mot å ta fatt på Trafikksikkerhetsplanen for 2013-2016. – Vi vet det er mange trafikksikkerhetsutfordringer i Råde, og spesielt viktig blir det å jobbe for en sikrere skolevei for våre barn og unge, sier Holstad Aasheim.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Trafikksikkerhetsplanen for Råde skal revideres.

Trafikksikkerhetsplanen for Råde skal revideres.
Foto: C.Lilleng

Den forrige trafikksikkerhetsplanen ble revidert 2007 og gjaldt fra 2007-2010.
– Noe i denne planen ble tatt i denne perioden, men det er en del som gjenstår. Samtidig dukker det jo opp nye utfordringer slik at man må oppgradere en slik plan jevnlig, forteller Holstad Aasheim.

Nå ønsker Holstad Aasheim invovlvering fra kommunens innbyggere.
– Rådesokningene kjenner trafikksikkerhetsutfordringene rundt sine hjemplasser mye bedre enn vi politikere gjør, og derfor er det veldig viktig at alle som har noe de vil ha forbedret sier i fra om dette. Vi i Venstre fikk mange innspill både i valgkampen og i tiden etter valget, blant annet om trafikksikkerheten rundt skolene våre.

Sakspapirene finner man her.

 Leder for Utvalg for teknikk Kjell Andre Holstad Aasheim.

Leder for Utvalg for teknikk Kjell Andre Holstad Aasheim.
Foto: Privat

– Det er viktig å understreke at de sakene som står i sakpapirene er hovedprioriteringene for den forrige planen. Vi skal lage en ny plan nå, og derfor er det ekstra viktig at vi får innspill både på det som ikke er gjort i den gamle planen, og ikke minst på eventuelle nye saker som bør inn, avslutter Holstad Aasheim.

Har du innspill? Ta da gjerne kontakt med leder i Utvalg for teknikk Kjell Andre Holstad Aasheim eller leder i Råde Venstre Christian Holstad Lilleng.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**