Ønsker Borsch på topp

Hurum Venstre har hatt medlemsmøte og meldt inn til nominasjonsnemnda i Buskerud Venstre sine synspunkt på hvem som bør stå hvor på lista til stortingsvalget i 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Gruppeleder i Hurum Venstre, Gunn-Torill Homme Mathisen, er helt klar på hvem som bør inn på Stortinget fra Buskerud Venstre.

– Det var ingen diskusjon om hvem som skulle på topp; nemlig fylkesleder Rebekka Borsch. Hun er et lysende politisk talent og vil kunne gjøre en solid innsats og fronte Venstres politikk i nasjonalforsamlingen på en god måte, sier Homme Mathisen.

 Rebekka Borsch ønskes på topp.

Rebekka Borsch ønskes på topp.
Foto: privat

Rebekka Borsch ble nylig direktevalgt landsstyremedlem og 2. vara til Venstres sentralstyre.

Hun er bosatt i Røyken, sitter i formannskapet og kommunestyret og er Venstres gruppeleder der. Opprinnelig er hun tysk, men har bodd i Norge siden 2003 og er norsk statsborger. Hun er utdannet journalist og statsviter og jobber nå i KLIF (Klima- og forurensingsdirektoratet).

Hun kjent som en kunnskapsrik debattant i media, ikke minst på områdene innvandring og miljø. Borsch er fylkesleder i Buskerud og sitter fra før i Venstres internasjonale utvalg, samt er medlem av stortingsvalgprogamkomiteen.

Spenningen blir utløst 14. juni – da går nominasjonsmøtet av stabelen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**