Røyken ønsker Borsch på topp

Røyken Venstre har hatt medlemsmøte og meldt inn til nominasjonsnemnda i Buskerud Venstre sine synspunkter på hvem som bør stå hvor på lista til stortingsvalget i 2013. På toppen står gruppeleder for Røyken Venstre Rebekka Borsch.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Røyken Venstres Rebekka Borsch.

Røyken Venstres Rebekka Borsch.
Foto: privat

Rebekka Borsch ble nylig direktevalgt landsstyremedlem og 2. vara til Venstres sentralstyre.

Hun er bosatt i Røyken, sitter i formannskapet og kommunestyret og er Venstres gruppeleder der. Opprinnelig er hun tysk, men har bodd i Norge siden 2003 og er norsk statsborger. Hun er utdannet journalist og statsviter og jobber nå i KLIF (Klima- og forurensingsdirektoratet).

Hun kjent som en kunnskapsrik debattant i media, ikke minst på områdene innvandring og miljø. Borsch er fylkesleder i Buskerud og sitter fra før i Venstres internasjonale utvalg, samt er medlem av stortingsvalgprogamkomiteen.

Spenningen blir utløst 14. juni – da går nominasjonsmøtet av stabelen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**