– En havn for liv og næring

Nordmørsavisa har i sin maiutgave satt fokus på det utbyggingspress som er ved havna i Kristiansund. Ragnhild Helseth har skrevet et innlegg i avisa med tittelen “En havn for liv og næring”, hvor hun presenterer noen fremtidsønsker for indre havnebasseng.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Les kommentaren i Nordmørsavisa.

Nordmørsavisa. Faksimile forside mai 2012

Foto: rh

Helseth skriver blant annet: – Området Devoldholem /Vågekaia har videre stort potensial for plassering av fremtidige arbeidsplasser der en ikke er avhengig av tradisjonelle produksjonsanlegg, men heller av typen kunnskapsbedrifter, service og reiseliv. Kaiplassen for Hurtigruta venter også på mer enn fortøyningsfeste.

Nordmørsavisa mai 2012. Innlegg RH. Faksimile

Foto: rh

Havna i Kristiansund

Foto: RH

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**