Miljødagen markeres i Larvik Venstre

Larvik Venstre markerer verdens miljødag 9. juni med utdeling av Venstres Miljøpris til Fretex

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Larvik Venstre markerer verdens miljødag lørdag 9. juni på Larvik Torv fra kl. 11. Noen av de øvrige partiene vil gjøre det samme. — Larvik Venstre markerer med en bemannet stand av Venstre-folk, med en quiz med miljøspørsmål og dertil fine premier. Fylkeslaget vil være tilstede og dele ut Vestfold Venstres miljøpris fra kl. 13. Larvik Venstre er således teknisk arrangør og vertskap for miljøprisutdelingen.

Hilmar Flatabø

Hilmar Flatabø
Foto: Suzy Haugan

Vi kan også røpe at for 2012 går Vestfold Venstres miljøpris til Fretex. Fretex er for mange "symbolet" på gjenbruk, og Fretex har med sitt arbeid lært det norske folk hvor viktig gjenbruk er, sett opp mot "bruk og kast"-samfunnet. – Det er derfor en glede å kunne gi årets pris til Fretex, sier fylkesleder for Vestfold Venstre, Hilmar Flatabø.

Fretex finnes i de fleste norske fylker. I Vestfold har Fretex sin butikk i Tønsberg, i tillegg til ca. 20 innsamlingsbokser rundt i fylket vårt. Fretex er i tillegg Norges største attføringsbedrift og bruktkjede og utgjør en viktig del av Frelsesarmeen.
Dette er femte året Vestfold Venstre deler ut miljøprisen i forbindelse med verdens miljødag.

Utdeling av Larvik Venstres miljøpris i 2011

Utdeling av Larvik Venstres miljøpris i 2011
Foto: Trygve Storrønningen

Tidligere vinnere er Turistforeningen, Skjærgårdstjenesten, Karl Hagelund og Alexandra Hauge.
– Fretex sitt arbeid for både miljø og mennesker gjør at organisasjonen slutter seg til rekken av verdige prisvinnere som det er en glede å dele ut prisen til, avslutter Flatabø.
Larvik Venstre ønsker vel møtt på Larvik Torv! Kaffe og litt å bite i blir det også.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**