Kandidattreff på Asker Venstres sommerfest

Abid Q. Raja, Borghild Tenden og Siri Engeseth stilte opp til debatt på Asker Venstres sommeravslutning i går kveld. Temaene var samferdsel, samhandlingsreformen, regjeringskamerater og hvor gode de selv er til å samarbeide…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Asker Venstre inviterte i går til sommeravslutning i kandidatdebatt på Hasselbakken som er frivillighetens hus i Asker. Tre sterke utfordre fra vest var invitert og bidro til en fin kveld i Asker.

Stortingskand2012

Foto: Ingvild Tautra Vevatne

Hasselbakken har blitt et populært treffsted for Venstresamlinger, og alle tre kandidatene føler seg hjemme i Asker og på Hasselbakken spesielt. Gruppelederen i Venstre, s kommunestyregruppe Ingvild Tautra Vevatne viste til de sakene som Venstre får markert i Askerpolitikken, mens nestlederen i Asker Venstre Marit Brochmann takket alle for innsatsen.

Ingvild Tautra Vevatne

Foto: privat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**