Bli med på sommersamling med Venstre

Bli med Venstre på sørlandsferie! Venstre inviterer alle interesserte til sommersamling i Sørlandets skjærgård 27.-29. juli.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Bli med på en hyggelig sommersamling med Venstre!

Bli med på en hyggelig sommersamling med Venstre!

Vi starter den lange valgkampen et år i forveien, på idylliske Strand Hotel Fevik i Grimstad. Stikkord for samlinga er skolering og sosialt samvær med lokalpolitikere og topp-politikere fra hele landet.

Denne helgen blir det politiske foredrag og diskusjon, skolering i historie, organisasjon og informasjon, men først og fremst mye hyggelig sosialt samvær. Du kan velge å delta på skolering med andre folk fra hele landet, eller rett og slett bare nyte Sørlandet sammen med andre liberalere.

Sett av siste helgen i juli og bli med Trine Skei Grande, Ola Elvestuen, Guri Melby, Terje Breivik og en rekke andre tillitsvalgte på tur til Sørlandet.

Sommersamling med Venstre
Strand Hotel Fevik, Grimstad
27.-29. juli
Si fra om du kommer til [email protected]

Opplegget er gratis, men overnatting betaler man for selv.

Vi har reservert noen rom på Strand Hotel Fevik – send epost til [email protected] hvis du vil ha et av disse. Her gjelder førstemann til mølla-prinsippet, og utover dette ordner man overnatting selv.

Det finnes flere fine hoteller eller campingplasser i Grimstad eller Arendal. Se denne siden for mer informasjon.

Alle er velkommen — både små og store.

Program blir lagt ut når dette er klart.
Samlingen planlegges å begynne fredag klokka 18:00 og avsluttes søndag klokka 16:00. Lørdag bruker vi en del tid sammen med Unge Venstres sommerleir i Arendal.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**