Sommer

Fra 29. juni – 6.august er det ferieavvikling i Oslo Venstre, og kontorene i Møllergata holdes stengt. Vi svarer på epost og telefon. 6. august åpnes kontorene igjen, og vi vil i løpet av august legge ut informasjon om høstens aktiviteter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Toril Berge

Toril Berge

Etter sommeren planlegger vi fortsatt medlemsmøter den første tirsdagen i måneden i september, oktober og november. Som vanlig avholdes disse på Litteraturhuset kl 18.30 i rommet Nedjma i tredje etasje.

– Vi gleder oss til å ønske nye medlemmer velkommen på Venstrearrangementer i Oslo, og ikke minst til å treffe dere som allerede har vært med en stund, smiler Toril Berge. – I mellomtiden ønsker vi god sommer.

Venstreskolen
Vi arrangerer to kvelder med Venstreskolen trinn 1 og en lørdag med Venstreskolen trinn 2 (full dag) i løpet av neste halvår. I tillegg tenker vi på å lage en egen styrespesial av Venstreskolen for medlemmer i lokallagsstyrer.

Lokalpolitisk nettverk
Vi satser på å kunne invitere til to samlinger i lokalpolitisk nettverk før desember måned. Informasjon kommer august.

Nominasjonsmøtet.
Dato for nominasjonsmøtet er 17. november. Vi gleder oss til å samles og nominere kandidater til Venstres Stortingsliste. Nominasjonskomiteen har begynt sitt arbeid og kan kontaktes på [email protected].

All informasjon blir også sendt ut i våre nyhetsbrev.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**