Da var det offisielt – Odd Sverre Aasbø slutter som festivalleder

“Etter et eventyrlig år som festivalleder er oppsigelsen nå levert og jeg er tilbake i Delta 1. desember” opplyser Odd Sverre Aasbø på Facebook. Dermed må Risør Trebåtfestival på jakt etter ny leder og det er synd, for Odd Sverre Aasbø har tilført Risør Trebåtfestval mye i løpet av det året han sto til rors for festivalen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Odd Sverre Aasbø har tilført Risør trebåtfestival mye i løpet av den tiden han var festivalleder.

Odd Sverre Aasbø har tilført Risør trebåtfestival mye i løpet av den tiden han var festivalleder.
Foto: Runar Nes

Risør Trebåtfestival er en av Risørs flaggskip og betyr mye for Risørs omdømme og for Risør som lokalsamfunn og vi ønsker Trebåtfestivalens styre lykke til i arbeidet med å finne arvtaker etter Odd Sverre Aasbø som nå går tilbake til sin stilling i Delta.

Samtidig takker vi Odd Sverre Aasbø for vel utført jobb for Risør Trebåtfestival.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**