Venstre med to på Stortinget i ny måling

I dagens meningsmåling i Aften får Venstre 8,3 % i Oslo, og ville dermed fått to direktemandater på Stortinget. Dette er en fremgang på 1,9 prosentpoeng fra Stortingsvalget i 2009 da Trine Skei Grande kom inn på Stortinget for Oslo Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Målingen er den sterkeste for Oslo Venstre siden kommunevalget i fjor. Det nye andremandatet til Venstre holdes med 1 202 stemmers margin.

– Dette er en gledelig måling som betyr at velgerne våre setter pris på det Venstre gjør for en bedre skole og økt satsing på kollektivtrafikk og miljøløsninger, sier Toril Berge, leder av Oslo Venstre.

Odd Einar Dørum, Toril Berge og Ola Elvestuen på Oslo Venstres nominasjonsmøte i 2010.

Foto: Kjartan Almenning

Målingen er tatt opp i perioden 13.-18. september og gir et klart borgerlig flertall på Oslo-benken. FrP og SV får ett mandat hver, mens Høyre får 8 og Ap får 6. Utgjevningsmandatet er ikke med i beregningen.

Les mer om målingen på osloby.no og pollofpolls.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**