Stein Inge Dahn

Fylkestingsmedlem, medlem av hovedutvalget for samferdsel, areal og miljø. Kommunestyremedlem i Mandal. Nestleder i Agder Venstre, leder i Vest-Agder Venstre og landsstyremedlem for Vest-Agder Venstre fra 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Stein Inge Dahn

Foto: Jan Kløvstad

Stein Inge Dahn
E-post: [email protected]
Telefon: 951 90 582

Stein Inge er en ivrig syklist og sterkt opptatt av at Mandal skal utvikle seg som en sykkelby. Han har jobbet som havnefogd i Flekkefjord og i Mandal, og har også bakgrunn fra skipsmeglerbransjen i Kristiansand. Nå er han tilbake for fullt i jobben som los, ansatt i Kystverket.

Et brennende engasjement for både miljø, samferdsel, by, kyst, integreringspolitikk og menneskerettigheter preger Stein Inge sitt arbeid i laget. Han har markert seg i arbeidet for å forbedre busstilbudet i byen. Han er også sterkt opptatt av behovet for åpenhet i demokratiske prosesser. Han er ærlig, oppriktig og sparer ikke på kruttet når det gjelder!

Stein Inge blogger på liberal.nol, og mikroblogger på twitter.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**