Venstre på lyttepost!

I dag står Kristiansand Venstre igjen på lyttepost. Denne gangen setter vi samferdselspolitikk på agendaen. Diskusjonen om veiutbygging og kollektivtransport er alltid aktuell, og vi lurer på hva du mener er det viktigste! Du treffer oss i oppe ved Slottet, øverst i Markens, lørdag fra 11 til 13.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Lyttepost er Venstres forsøk på å invitere innbyggerne i Kristiansand til å komme med innspill til det politiske arbeidet i kommunen. De fleste er vant til at politikerne står på stand i valgkampen, og stort sett med den hensikt å fortelle hva vi mener og hva vi vil. Nå gjør vi det omvendt! Lyttepost ser ut som en stand, men det viktigste er ikke vårt budskap, men ditt budskap! Og det arrangeres uavhengig av om det er valgkamp eller ikke!

Tid: Lørdag 13. oktober 2012, kl. 11.00-13.00
Sted: Ved Slottet, øverst i Markens
Hvem: Representanter for Kristiansand Venstre
Hva: Hva mener du er viktigst i samferdselspolitikken?

Vi spør: Hva er viktig for deg?

Lyttepost Kristiansand Venstre
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**