Frogn Venstre støtter nominasjonkomiteens forslag

-Vi mener nominasjonskomiteen har foreslått en sterk stortingsvalgliste for Akershus, og vi er enige om i vår delegasjon at vi kan støtte forslaget, sier Frogn Venstres leder Nicolay Corneliussen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Frogn Venstre valgte på møte 29.10.2012 sin delegasjon til nominasjonsmøtet i Akershus Venstre. Frogn stiller på møtet med 5 utsendinger. Det er nå klart at alle utsendingene vil støtte forslaget til valgliste fra nominasjonskomiteen. Nominasjonskomiteens liste toppes av Abid Raja.

Nicolay Corneliussen

Foto: Ivar Ruud Eide

-Abid har allerede på dette stadium av valgkampen vist seg som en tydelig og synlig stemme for Venstre, sier Corneliussen, som legger til at listen for øvrig har mange gode kandidater fra ulike deler av fylket.

Corneliussen opplyser at delegatene i Frogn legger vekt på at nominasjonskomiteen har gjennomført en grundig og åpen prosess, med åpen paneldebatt og dybdeintervjuer med de fremste kandidatene.

-Det går mange rykter om dagen, men det ville være synd om dette grundige arbeidet settes til side til fordel for kaos og benkeforslag på nominasjonsmøtet, avslutter han.

Erik Lundeby fra Frogn har fått enstemmig støtte fra valgkomiteen på tredjeplass. Denne plassen gir mulighet til å møte som vararepresentant på Stortinget i neste periode.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**