Åttendekandidat Reidar Gausdal

Reidar Gausdal er åttendekandidat på de identiske Venstrelistene til stortingsvalget i Aust-Agder og Vest-Agder 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Reidar Gausdal, Flekkefjord

Foto: Jan Kløvstad

Reidar Gausdal, Flekkefjord, 63 år.
[email protected]
Tlf 95 70 57 86

Ordfører i Flekkefjord kommune 2007-2011, ved direktevalg 2007, nå varaordfører.
Reidar har lang erfaring innen lokalpolitikken. Han har sittet i bystyret fra 1991 og formannskapet fra 1995. Før han ble heltidspolitiker jobbet Gausdal som postbud, og bortsett fra tiden han gikk på postskole i Stavanger og Bergen, har han bodd i Flekkefjord hele livet. Han kom inn i politikken i 1991 fordi tidligere ordfører Petter J. Peersen ville ha noen som kunne tale fotballens sak i kommunestyret, og Reidar Gausdal, som hadde vært spiss på Flekkefjord Fotballklubb, ble ansett for å kunne gjøre det. Fra 16. plass på Venstres liste i 1991 fikk han fast plass i kommunestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**