Femtekandidat Beate Marie Johnsen

Beate Marie Johnsen, Farsund er femtekandidat til stortingsvalget 2013, både i Aust-Agder og Vest-Agder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Beate Johnsen

Foto: Jan Kløvstad

Beate Marie Johnsen, adjunkt, 49 år.
[email protected]
Tlf 90 77 92 14

Kommunestyremeldem og formannskapsmedlem i Farsund. Styremedlem i Farsund Venstre. Blant de mest sentrale i gjenreisinga av Farsund Venstre i 2010, listetopp i 2011 og kom inn i formannskapet. Arbeider som adjunkt i videregående skole, bor midt på Lista og har markert seg både som ein svært dyktig lokalpolitiker, organisasjonsbygger og samarbeidspartner. Har også representert Agder Venstre på landsmøte i Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**