Venstre ser frem til politisk behandling av parkering

Det er gledelig at rådmannen nå jobber med en løsning som kan gi parkeringskapasiteten vi trenger på Essotomta/Råkeløkka, sier Venstres Erik Lundeby.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Parkeringsplass

Foto: SMC

Amta skriver 20.03.2013 om at ordføreren bebreider lokalpressen for at det ikke ble noen parkeringsløsning etter Rambøll-rapporten fra 2009.

Parkeringsspørsmålet ble lagt på is av formannskapet i mars 2009, fordi man mente det ikke var budsjettmessig rom til å avsette fra 21 millioner til parkeringshus på det tidspunkt. Parkeringssituasjonen er siden det bare blitt verre, og Venstre ser frem til å få dette prosjektet til behandling. Lundeby synes ikke ordførerens kritikk av lokalavisen treffer.

-Vi kan ikke sitte på rådhuset og sutre over hva lokalpressen liker og ikke liker, sier han til Amta. Vi må stå for de beslutninger vi tar, og det var et politisk vedtak som la parkeringsplanen i skuffen.

Venstre hadde forfall fra formannskapsmøtet da dette ble behandlet i mars 2009, med vara fra Ap. Vedtaket sier eksplisitt at det ikke skal gjøres videre utredning av parkering i perioden 2009-2012.

-Tiden er kanskje inne for ordføreren til å åpne skuffen igjen? mener Lundeby. Det er jo som kjent ordfører som setter dagsorden i kommunestyret, ikke avisen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**