Ti år med medlemsvekst!

Venstre hadde i 2012 medlemsvekst for tiende året på rad! Det er vi stolte av, og nå er jobben for alvor i gang med å gjøre 2013 til et jubelår for Venstre. Bli med på veksten og betal kontingenten din nå.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Har du ikke mottatt giro eller melding i nettbanken om betaling av kontingent? Kontakt lokallagsleder på epost: [email protected]

Ingen endring i kontingentsatsen i Lier Venstre.
Kontingenten for 2013 er den samme som i 2012. Kontingentinntektene deles mellom Lier Venstre, Buskerud Venstre og Venstres Hovedorganisasjon. Av kontingenten på kr 270,- går kr 70,- til Lier Venstre, 50,- til Buskerud Venstre og kr 150,- til Venstres Hovedorganisajon. Er du student, betaler du kun 200,-

Hva bruker vi pengene til?
Kontingentinntektene blir brukt til å skape et av Venstres beste fylkeslag, lage aktiviteter for medlemmer og andre interesserte, formelle møter som årsmøte og nominasjonsmøte, deltakelse i programprosess og alt annet vi driver med i Lier og Buskerud Venstre. Ønsker du å bidra til at vi får til enda mer?
Gi gjerne en gave til Venstres valgkamp og vårt arbeid i Buskerud.

 10 år med medlemsvekst i Venstre! Bli med å gjøre Venstre enda større i 2013!

10 år med medlemsvekst i Venstre! Bli med å gjøre Venstre enda større i 2013!
Foto: Bård Ek

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**