Hva slags by skal vi utvikle?

Tromsø Venstre inviterer alle interesserte til idémyldring om byutvikling.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Tromsø Venstre ønsker velkommen til debatt og høyttenkning om byutvikling i møterommet vårt ved Fylkesbygget torsdag 25. april kl 1800.

Tromsø Venstre er kjent for sitt engasjement for byutvikling, men hva er egentlig byutvikling? Å telle etasjer og kumlokk er én ting, men hva med å kunne bo, jobbe og handle i samme bydel? Hva med funksjonell utforming av byrommene? Bli med og hør kjøpmann Sindre Helmersen og blogger Ron Røstad innlede med å fortelle hva de mener er god byutvikling og hvordan de mener Tromsø kan bli et bedre sted å leve i. Erlend Sundstrøm fra Odd Berg Gruppen kommer for å snakke om egne erfaringer med byutvikling i sentrum og langs Stakkevollveien.

Etter innledningen blir det anledning til å lufte egne meninger og å være med på å forme Tromsø Venstres syn på byutvikling.

Det vil bli servert fingermat, mineralvann og vår eminente vinkjenner Nils A. Johnsen vil velge ut noen viner. Betaling foregår etter kollekt-prinsippet, så ta gjerne med litt kontanter.

For inspirasjon anbefales et besøk på bloggen til Ron Røstad: http://ronrostad.wordpress.com/ Vi kan også anbefale å følge med på skriveriene til Morten Skandfer og Nils A. Johnsen, som begge er kreative Venstre-folk med interesse for byutvikling, næringsliv, transport og livet i nord. Sjekk ut http://morten-skandfer.posterous.com/ og http://nilsajohnsen.com/

Håper vi sees!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**