Venstre-seier: Enstemmig ja til Transparency International!

Eidsvoll Venstre kan notere seg for en krystallklar seier: Da kommunestyret 18.juni behandlet saken om medlemskap i Transparency Intrnational sa kommunestyret enstemmig ja til å melde Eidsvoll inn i organisasjonen. Saken kom opp etter en interpellasjon fra Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Venstres kommunestyrerepresentant Knut Bakkehaug roste både den politiske ledelsen og administrasjonen for rask saksbehandling. Kommunestyret behandlet Venstres interpellasjon i møtet 28.mai. Ordfører Einar Madsen (Ap) gav et positivt svar. Formannskapet var enstemmig da saken ble behandlet der 11.juni. Igår fulgte et like enstemmig kommunestyre innstillingen fra formannskapet.

Penger, økonomi

Foto: Microsoft

Venstres begrunnelse for å foreslå å melde kommunen inn i Transparency International var at Eidsvoll kan være med på å synliggjøre en etisk bevissthet rundt problematikken og et ønske om å skape en organisasjonskultur som har nulltoleranse for alle former for korrupsjon. Ved å slutte seg til Transparency International Norge uttrykker Eidsvoll kommune betydningen av at folkevalgte og medarbeidere systematisk forholder seg til åpenhet rundt virksomheten i alle dens relasjoner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**