Valgvake på Bastard Bar

Tromsø Venstre inviterer alle våre medlemmer og velgere til å komme på valgvake mandag 9.september fra kl. 1930 på Bastard Bar, Strandgata 22, i Tromsø.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Irene Dahl

Foto: Silje England

Det er veldig gode meningsmålinger for Venstre for tiden og det er gode sjanser for Irene Dahl kan bli Troms Venstres ørste stortingsrepresentant på over 40 år. Vi håper at det blir en god anledning til å feire sammen med gode Venstre-venner på mandag. Før den tid må alle medlemmer og sympatisører stå på og sikre hver eneste Venstre-stemme. Om hvert Venstre-medlem får 5 venner til å stemme Venstre vil vår oppslutning øke med 50 000 stemmer og over 2 prosentpoeng.

Vi sees på Bastard på mandag!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**