Hans Antonsen på Stortinget

I følge et oppslag på NRK Sørlandet er Hans Antonsen inne på Stortinget for Vest Agder etterat en endring i utjevningsmandatene i Hordaland påvirket mandatsituasjonen i Trøndelag. Dette fikk igjen konsekvenser for utjevningsmandatet i Vest-Agder!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

 En overrasket Hans Antonsen er pt inne, men ønsker en skriftlig beskjed før han er helt sikker!

En overrasket Hans Antonsen er pt inne, men ønsker en skriftlig beskjed før han er helt sikker!
Foto: Eva Kvelland

— Min viktigste sak, hvis jeg helt sikkert havner på Stortinget, blir å jobbe for sammenkobling av Sørlandsbanen og Vestfoldbanen. Det andre er å sikre Nasjonal transportplan. At det kommer penger til opprustning av riksvei 9, E39 og E18, sier Antonsen til NRK.

Se linken til NRK oppslaget her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**