Takk for at du stemte Venstre – vil du være med oss videre?

Abid Raja skal representere Venstre i Akershus på Stortinget, og Erik Lundeby fra Drøbak er andre vararepresentant. I Frogn har ikke Venstre gjort bedre Stortingsvalg siden 1969.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Stortingsvalg Venstre Frogn fra 1969

Etter at partiet ble splittet på Røros i 1972 har Venstre slitt med å nå tilbake til sin gamle posisjon. Nå har partiet kommet godt over sperregrensen, og i Frogn er partiet iferd med å nå tilbake til gamle høyder med årets resultat på 6,8 prosent.

Erik Lundeby

-Vi er glad for at mange i Frogn nå ser på Venstre som et alternativ i Stortingsvalg og ikke bare i kommunevalget, sier Lundeby.

Det er allikevel kommunepolitikk som kommer til å bli Lundebys politiske hovedaktivitet i tiden som kommer, med budsjettarbeid og andre saker i Frogn.

-Jeg vil oppfordre våre støttespillere til å melde seg inn i partiet for å holde seg orientert, og for å kunne påvirke, sier Lundeby. Enten du har ambisjoner om politiske verv, ønsker å påvirke en enkeltsak, delta i valgkamp, holde deg orientert eller bare uttrykke din støtte – du er velkommen som medlem.

Medlemmer av Venstre kan møte på partiets gruppemøter, og blir invitert til årsmøte og medlemsmøter når det er viktige saker som behandles.

Meld deg inn her…

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**