Medlemsmøte onsdag 6 november 1830

Alle er velkomne til medlemsmøte på Rådhuset onsdag 1830. Vi får besøk av professor Wanda Grimsgaard og informasjonssjef i Venstre Steinar Haugsvær. Det blir innledninger om kommunikasjon og debatt. Ta med interesserte venner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Onsdag 6 november 1830 inviterer Drammen Venstre til medlemsmøte på Rådhuset. Tema er kommunikasjon og vi får besøk av professor Wanda Grimsgaard fra Høgskolen i Buskerud og Steinar Haugsvær som er informasjonssjef i Venstre.

Det blir innledninger og debatt om kommunikasjon. Hensikten med møtet er å ha en sosial møteplass med faglig påfyll hvor Venstre-medlemmer kan bli kjent og prate sammen. Ta med venner dere har som kan være interessert i Venstre.

Møt opp på baksiden av Rådhuset, i krysset Rådhusgata/Kirkegata. Der har vi noen som slipper dere inn. Det blir lett servering.

Hilsen Ulla Nordgarden, leder Drammen Venstre

Tlf.:95947530
E-post: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**