Åpent medlemsmøte 28.november kl.18.30

Torsdag 28.november kl.18.30 inviterer vi til åpent medlemsmøte i klubbhuset til Slemmestad IF. Klubbhuset ligger i idrettsparken i Slemmestad. (Ved den store parkeringsplassen rett til venstre (selvsagt) før fotballbanene).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Festmiddag. MRV i sentrum!

Foto: RH

Vi får besøk av tidligere UV-leder og nyvalgt stortingsrepresentant fra Sogn og Fjordane, Sveinung Rotevatn. Han vil gi oss et innblikk i sonderingene før regjeringsdannelsen og litt om arbeidet i vår nye stortingsgruppe. Rebekka Borsch gir oss en oppsummering av valgkampen i Buskerud og lokal valgkampansvarlig gir en oppsummering fra av egne aktiviteter i valgkampen.
Først og fremst er dette et sosialt møte hvor vi prates, diskuterer, spiser litt og utveksler ideer om det kommende lokalvalget i 2015.
Vi håper du kommer og kjenner du noen som er nysgjerrig på Venstre så ta dem med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**