Vil fjerne gratis parkering i Risør sentrum

Risør Venstre ønsker å legge forholdene best mulig tilrette for handel i Risør sentrum.Tilbud om 2 timers gratis parkering i sentrum høst, vinter og vår er etter vår mening et positivt og rimelig tiltak for å sikre lokal handel i sentrum året gjennom sier Stian Lund som beklager at det røde flertall med Ap og rødt nå velger å fjerne ordningen helt fra 1. mai 2014.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Det virker neste som om representantene fra Ap og rødt ikke tar inn over seg de utfordringene vår lokale handelstand har når de nå fjerner ordningen med gratis parkering fra 1. mai 2014. Når det heller ikke er signaler om at flertallet ønsker å etablere parkeringshus i fjell er det virkelig stor forskjell mellom Risør Venstre og Ap/rødt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**