Gode gjennomslag i budsjettet for Venstre

Når den nye flertallskoalisjonen bestående av Ap og rødt velger å kjøre gjennom sine fellesforslag og stemme ned de øvrige forslagene er det fortsatt makta som rår. Samtidig er det åpenbart at Ap/rødt koalisjonen ikke ønsker å gå på en smell når de tar inn forslagene Stian Lund (V) har fremmet flere ganger.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Stian Lund (V) krediteres 3 forslag har har jobbet godt for - det er bare å gratulere Stian med god jobb!

Stian Lund (V) krediteres 3 forslag har har jobbet godt for – det er bare å gratulere Stian med god jobb!
Foto: Runar Nes

Dermed sikres 30.000 kroner til blomster på Søndeled og 75.000 kroner til brygger på Limpon, begge gode forslag fra Stian Lund (V).

Det er også satt av rentepenger til forskuttering av oppgradering av vegen fra gml E18 til Kvernvik, også et godt Stian Lund (V) forslag, som han har kjempet lenge for å få til. Beklageligvis legger flertallskoalisjonen fra AP/rødt inn en forutsetning om at fylket skal si ja, og om fylket drøyer det vedtaket, vil også oppstart drøye, og det er svært beklagelig slik Risør Venstre ser det og kan føre til unødvendig forsinkelse av prosjektet..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**