Surrogati og sexkjøpsloven på årsmøtet i Venstrekvinnelaget

På årsmøtet i Agder Venstrekvinnelag innledet lederen av Norges Venstrekvinnelag, Åsta Årøen, om den politiske plattformen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Åsta Årøen (til høgre) og Åse Rostvåg på årsmøtet i Agder Venstrekvinnelag

Foto: Venstre

for Venstrekvinnelaget. Debatten gikk varmt, ikke minst om synet på sexkjøpsloven og surrogati. Det endelige vedtaket skal gjøres på årsmøtet til Norges Venstrekvinnelag 31. januar i Oslo. Åse Rostvåg, leder i Agder, deltar i Oslo og ser gjerne at flere blir med fra vår landsdel.(Ta gjerne kontakt: [email protected]).

Forsamlingen diskuterte på årsmøtet også berettigelsen av et eget Venstrekvinnelag med formelle rettigheter. Ingen tvil om at det fortsatt er nødvendig, sett fra vår side. Likestillingen kommer ikke av seg selv.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**