Buskerud Venstre går for Brakerøya på fylkesårsmøtet

På helgens årsmøte vedtok Buskerud Venstre å støtte Brakerøya som sykehustomt. Drammen Venstre er godt fornøyd med vedtaket.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


På Tyrifjord hotell i Vikersund hadde Buskerud Venstre sitt årsmøte i helgen. Der vedtok fylkeslaget å støtte Brakerøya som sykehusalternativ. Dette er veldig positivt, og med støtte fra Buskerud FrP og Høyre, så er det nå bare Ap som aktivt går i mot Brakerøya, men selv i Ap støtter nå Lier og Drammen Brakerøya.

Drammen stilte med en delegasjon, hvor flere var nye i årsmøtesammenheng. Christian Huse, Anders Wengen, Brian og Randi Brown var gode tilskudd til gamle travere fra Drammen. Av de noe mer erfarne var Ida Marie Brown, Lars Andre Landås, Hans Kristian Gentz, Kjell Mathisen og Ulla Nordgarden.

Les også:
Uttalelse: Venstre støtter sykehus på Brakerøya
Uttalelse: Trygg matproduksjon må sikres

Fylkesårsmøte 2014 - Drammen

Foto: Christian Behrens

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**