Bli en Venstrevenn!

Venstre mottar ingen partistøtte fra mektige fagforeninger. Vi trenger derfor din støtte frem mot lokalvalget i 2015. Ønsker du deg en grønn, liberal og varm hjemkommune, så håper vi du vil bli vår venn.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Venstre er det partiet på stortinget med minst penger. Vi mottar ingen støtte fra mektige fagforeninger av prinsipielle årsaker og trenger derfor din støtte. Hvis du ønsker en mer liberal og varm hjemkommune som setter folk først, så er dette måten å bidra.

Ved å bli Venstrevenn gir du et fast bidrag på kr 100,- i måneden. 100 kroner behøver ikke bety all verden for deg, men det betyr mye for oss. Har du nettbank så er det enkelt å bli Venstrevenn. Fyll ut skjemaet det er lenket til under og send til:

Venstre
Møllergata 16
0179 OSLO

ELLER send oss en epost med navn og adresse til [email protected], så sender vi deg det du trenger i posten.

Vi håper du vil være med på laget!

Bli venstrevenn!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**