ÅM2014: Årsmøte i Oslo Venstre

Fredag 28. februar og lørdag 1. mars avholder Oslo Venstre årsmøte på Håndverkeren i Oslo. Her finner du program, mesteparten av sakspapirene og annen praktisk informasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Hovedstyret hadde møte 6. februar og innstilte da på program, saksliste mm til årsmøtet.

Sted: Haandverkeren kurs og konferansesenter, Rosenkrantz’ gate 7, Oslo
Dato: Fredag 28. februar og lørdag 1. mars
Tid: Kl. 16.00 — 21.15 fredag og kl. 10.00—17.30 lørdag

Sakspapirer
Alle delegater og varadelegater har fått en epost der de er blitt bedt om å svare på hvordan de ønsker sakspapirene tilsendt i tillegg til noe annen informasjon. De får tilsendt all informasjon på epost eller post avhengig av preferanse. Sakspapirene ble sendt ut fredag 14. februar. Har du ikke fått sakspapirer? Ta kontakt med sekretariatet.

Møtebok 1, som ble sendt ut i post til de som bestilte det og på epost til alle delegater 14. februar, kan lastes ned her.
Forslagene til politiske uttalelser er her (.pdf).
Møtebok 2, inneholder redaksjonskomiteens innstilling, forslag til kontingent og desisjonsnemdas rapport.
Fullstendig møtebok inneholder både møtebok 1, møtebok 2 og forslagene til politiske uttalelser.

Årsberetning for 2013 omdeles ved møtestart sammen med delegatskilt.

Skjema for endringsforslag til politiske uttalelser.
Endringsforslag sendes til [email protected] inngen møteslutt fredag 28. februar.
Endringsforslag kan også leveres ved å bruke sekretariatets datamaskin bakerst i lokalet.

Vedlegg:
Tema på Venstres landsmøte er menneskerettigheter. I forkant av det har de laget et notat om menneskerettigheter til årsmøtedelegatene. Det kan lastes ned her.
Rådhuset har ferdigstilt politisk regnskap for 2011-2013. Det kan lastes ned her.

Forretningsorden
Ordstyrerne har satt sammen følgende informasjon om prosedyre for presentasjoner ved valg. Last ned .pdf.

Innkalling
Innkallingen er sendt per epost til bydelslagslederne, som har meldt inn hvem som er delegater til årsmøtet fra sitt bydelslag. Sakspapirene ble sendt til delegater og varadelegater pr epost og brevpost (til de som har bestilt det) fredag 14. februar.

Årsmøtested
Vi skal ha årsmøtet på Håndverkeren kurs- og konferansesenter i Rosenkrantz’gate 7 i Oslo. Det er ikke mulig å kjøpe mat i årsmøtelokalene. Kjøp mat på veien fredag ettermiddag, eller etter at du har registrert deg, men før møtestart. Det er en rekke spisesteder i nærheten hvor man kan kjøpe ettermiddagsmat fredag og lunsj lørdag. Håndverkeren selger også kaffe og mineralvann under møteavviklingen.

Har du aldri vært på årsmøtet før?
Vi avholder en egen samling for de som er nye på årsmøtet, mandag 24. februar på Venstres hus. Her går vi gjennom alle triksene i boken, og sakspapirene slik at du er forberedt til møtestart.
Les mer her.

Hvem kan delta?
Bydelslagene velger sine delegater på deres egne årsmøter. Er du delegat har du stemmerett og talerett. Er du usikker på om du er delegat? Spør din lokallagsleder eller kontakt oss på [email protected]. Alle delegater skal nå ha fått sakspapirer og praktisk informasjon på epost og brevpost. Møtet er åpent og alle kan komme innom og se forhandlingene.

Spørsmål om årsmøtet? Kontakt sekretariatet på epost [email protected] eller telefon 22 40 43 73.
Du kan få oppdateringer om årsmøtet også ved å melde deg på våre facebookevent for møtet. Her kan du også se hvem andre som skal delta.

Årsmøtefest 2014
Vi inviterer til årsmøtefest sammen med Venstres landsstyre på Cafe Christiania kl 19.00 lørdag 1. mars. Alle medlemmer i Oslo Venstre er velkommen, uavhengig av om de har vært på årsmøtet eller ikke. Meld deg på på facebook og følg med på programmet der.

 Valgvaken i 2013.

Valgvaken i 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**